Theses

  • Lívia Bordalo Tonucci (11/12/2014): Evaluation of a probiotic fermented goat milk and its clinical application in type 2 diabetes mellitus 
  • Natália Elizabeth Galdino Alves (20/02/2017): Efeito do armazenamento de feijões carioca (Phaseolus vulgaris L.) sobre a composição nutricional e fitoquímica e propriedades anti-inflamatória e anti-aterosclerótica de seus hidrolisados protéicos em células de macrofágos humanos
  • Rita de Cássia Stampini O. Lopes (09/03/2018): Efeito do consumo de sorgo extrusado (Sorghum bicolor L.) associado ao probiótico (Bifidobacterium longum) no controle metabólico, inflamatório e de toxinas urêmicas em indivíduos em hemodiálise
  • Bárbara Pereira da Silva (17/12/2019): Effect of chia (Salvia hispanica L.) on the bioavailability of minerals, lipid profile, inflammation, oxidative stress and intestinal health 
  • Desirrê Morais Dias (25/02/2019): In vitro and in vivo iron biovailability of biofortified beans (Phaseolus vulgaris L.) and its effect on intestinal function and microbiota
  • Bárbara Nery Enes (28/02/2020): Effect of chia (Salvia hispanica L.) on glucose metabolism, and their molecular mechanisms on insulin resistance conditions, in vivo and in vitro
  • Mariana Grancieri (20/01/2020): Effect of digested total protein, protein fractions, and pure peptides from chia seeds (Salvia hispanic L.) on inflammation, atherosclerosis and adipogenesis in silico and in vitro

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